Iubire ieșită din comun.

 


 

Iubire ieșită din comun.

Fii real #10

1 Ioan 3:1-10- Vedeți ce fel de dragoste ne-a dat Tatăl, ca să fim chemați fiii lui Dumnezeu; din această cauză lumea nu ne cunoaște, pentru că nu l-a cunoscut nici pe el.

2 Preaiubiților, acum suntem fiii lui Dumnezeu și nu s-a arătat încă ce vom fi, dar știm că atunci când el se va arăta, vom fi asemenea lui, fiindcă îl vom vedea așa cum este.

3 Și fiecare dintre cei care au această speranță în el, se purifică pe sine însuși, precum el este pur.

4 Oricine practică păcatul, de asemenea încalcă legea; căci păcatul este încălcarea legii.

5 Și știți că el a fost arătat ca să înlăture păcatele noastre; și în el nu este păcat.

6 Oricine rămâne în el, nu păcătuiește; oricine păcătuiește, nu l-a văzut, nici nu l-a cunoscut.

7 Copilașilor, nimeni să nu vă înșele: cel ce practică dreptatea este drept, așa cum el este drept.

8 Cel ce practică păcatul este din diavolul; fiindcă diavolul păcătuiește de la început. Cu acest scop a fost arătat Fiul lui Dumnezeu, ca să distrugă faptele diavolului.

9 Oricine este născut din Dumnezeu nu practică păcatul, pentru că sămânța lui rămâne în el și nu poate păcătui, pentru că este născut din Dumnezeu.

10 În aceasta sunt arătați clar copiii lui Dumnezeu și copiii diavolului; oricine nu practică dreptatea nu este din Dumnezeu, nici cel ce nu iubește pe fratele său.

Intro. versetul 1-3 Vedeți ce fel de dragoste ne-a dat Tatăl, ca să fim chemați fiii lui Dumnezeu; din această cauză lumea nu ne cunoaște, pentru că nu l-a cunoscut nici pe el.

2 Preaiubiților, acum suntem fiii lui Dumnezeu și nu s-a arătat încă ce vom fi, dar știm că atunci când el se va arăta, vom fi asemenea lui, fiindcă îl vom vedea așa cum este.

3 Și fiecare dintre cei care au această speranță în el, se purifică pe sine însuși, precum el este pur.

Vreau să vă dau 3 lucruri.

1.    DEMNITATEA NOASTRĂ REGALĂ. Versetul 2 – Preaiubiților, acum suntem fiii lui Dumnezeu...”

2.    DESTINUL NOSTRU FINAL. Versetul 2- Preaiubiților, acum suntem fiii lui Dumnezeu și nu s-a arătat încă ce vom fi, dar știm că atunci când el se va arăta, vom fi asemenea lui, fiindcă îl vom vedea așa cum este.

3.    DATORIA NOASTRĂ PRACTICĂ. În lumina răpirii. În lumina acelei întâlniri față în față cu Cristos, Ioan spune în versetul 3: „Și fiecare dintre cei care au această speranță în el, se purifică pe sine însuși, precum el este pur.”

Acum e bine, dar ce e mai bun încă nu e gata!

Dr. Harold Ironside a fost pastor al bisericii Moody Memorial, din orașul Chicago. Era o bătrână care locuia singură și care era vânată de frică! Avea o fobie. Ea credea că doi bărbați o urmăreau oriunde mergea. Când a ajuns la Dr. Ironside, a discutat despre această problemă care îi provocase anxietate și îngrijorare. Ea a spus: „Pastore am o problemă!” El a spus, „Ce este?” A spus ea, „De fiecare dată când merg în orașul Chicago sunt doi bărbați care mă urmăresc mereu! Când mă urc în tramvai, mă urmăresc mereu, când mă duc la supermarket mă urmăresc! Când mă întorc acasă la apartament mă urmăresc!”

Ironside a spus: „Ați anunțat poliția?” Ea a spus: „Da! Dar nu sunt interesați, ei cred că totul este doar imaginația mea! Dar eu știu că sunt acolo! Ei sunt mereu acolo!”

Ironside s-a uitat la ea și i-a spus: „Sunteți o doamnă foarte norocoasă! Ești o femeie foarte privilegiată! Nu știi cine sunt cei doi bărbați?” „Nu!” a răspuns. „Știi cine sunt?” El a spus, „Da! Acolo sunt prietenii lui David!” A spus el, „Întoarce-te la Psalmul 23 și citește: „Da, siguranță bunătatea și îndurarea mă vor însoți în toate zilele vieții mele!”

Și a spus doamnei: „Unul dintre acești oameni se numește bunătate și celălalt se numește îndurarea. Și dumnezeu a trimis bunătatea și îndurarea să te urmeze în toate zilele vieții tale!”

Era atât de fericită și încântată când a părăsit biroul bisericii! Și de fiecare dată când se urca în acel vagon, ea aștepta bunătatea și îndurarea.

De fiecare dată când intra în apartamentul ei, aștepta bunătatea și îndurarea. De fiecare dată când se ducea la supermarket, ea aștepta bunătatea și îndurarea. Își va trăi restul vieții fără frică, fără anxietate, și va păși pe celălalt țărm într-o fericire desăvârșită și fără frică!

A avut dreptate Harry Ironside să-i spună asta? Ar vrea ca noi toți să înțelegem că bunătatea și îndurarea, ca doi câini ciobănești, ne urmăresc în toate zilele vieții noastre! Dar ce e mai bun urmează să vină!

Biblia spune: „Vom locui în casa Domnului pentru totdeauna!”

1.    Iată ce ne spune Ioan în 1 Ioan 3:1-3.

2.    El spune că este bine pentru creștin, dar că ce este mai bun urmează să vină!

În 1 Ioan 1 și 2, vorbește despre subiectul părtășiei, unde Dumnezeu spune: „Dumnezeu este lumină!” Este bine pentru un creștin acum, dar ce este mai bun urmează să vină!

Ultimele 3 capitole din 1 Ioan vorbesc despre tema: Statutul de fiu.

Versetul cheie este: 1 Ioan 4:8. Ioan spune că Dumnezeu este dragoste.

1.    1 Ioan 1 și 2 vorbesc despre a fi în părtășie cu Dumnezeu.

2.    1 Ioan 3, 4, 5 vorbește despre apartenența la familia lui Dumnezeu.

Tu și cu mine, dacă suntem credincioși în Isus, suntem în familia lui Dumnezeu. Suntem copii ai lui Dumnezeu datorită dragostei uimitoare a lui Dumnezeu!”

A.    Observați ce spune Ioan: El ne spune ce suntem: 1 Ioan 3:1, „Suntem fii ai lui dumnezeu.”

B.    Apoi ne spune ce vom fi: „...vom fi ca el, îl vom vedea așa cum este el.”

C.    Apoi el ne spune ce trebuie să fim: În lumina acelei întâlniri față în față cu Cristos. Observați: „Și fiecare dintre cei care au această speranță în el, se purifică pe sine însuși, precum el este pur.”

I.)                        Demnitate regală

1 Ioan 3:1, „Vedeți ce fel de dragoste ne-a dat Tatăl, ca să fim chemați fiii lui Dumnezeu;”

1.    Nu uitați că Ioan este un om bătrân acum. El slujește la această mică biserică din Efes. Are între 80 și 90 de ani. El este ultimul apostol în viață. El este deja în „anii de apus” și totuși nu și-a pierdut uimirea, și entuziasmul harului lui dumnezeu.

2.    El bolborosește de fiecare dată când se gândește la dragostea lui Dumnezeu pentru viața lui.

a.     Observați că nu există nici o întârziere.

3.    Observați, „Iată acum...” Noi nu trebuie să așteptăm până la sfârșit! Noi nu așteptăm ca biserica romano-catolică să ne canonizeze, să ne înalțe.

Ioan spune: „Înțelegeți minunea aceasta.” „Iată că acum suntem fiii lui Dumnezeu!” Nu există nicio întârziere.

b.    Observați că El spune: Fără îndoială - versetul 2, „Iată că acum suntem...” Acesta nu este poate, sau nu sunt sigur! Noi știm că suntem!

Este interesant că Ioan a scris Evanghelia Sa pentru ca noi să avem viața veșnică! Dar a scris această epistolă pentru ca noi să știm că avem viața veșnică.

Ești sigur de salvarea ta? Acum suntem fiii lui Dumnezeu.

1.    Nu există nicio întârziere.

2.    Nu există nici o îndoială.

3.    Nu există nici o diferență.

Observați: acum suntem...” Vedeți că fiecare creștin poate crede!  Observați că spune: „noi...”

·       Nu contează dacă ești tânăr sau bătrân.

·       Nu contează dacă ești salvat de 5 minute sau 50 de ani.

·       Nu contează dacă ești important sau nesemnificativ, toți putem fi salvați nu datorită meritelor noastre, ci datorită harului Său!

Mă întreb dacă ești supărat astăzi? Poate că ești aici în seara asta și îți plângi de milă.

Gândește-te la marea demnitate. Gândește-te la onoarea extraordinară pe care ți-a acordat-o Dumnezeu. Ești copilul lui Dumnezeu! Poți spune chiar acum! Minunea minunilor!

În calitate de copii ai lui Dumnezeu, Ioan ne spune două lucruri:

1.    Suntem iubiți de tatăl. Observați: „vedeți ce dragoste...”

Vedeți înseamnă a privi și a cunoaște!

Dwight Pentecost spune: „Este ca o lumină intermitentă de pe drum, pusă acolo pentru a-ți atrage atenția! El invită pe oameni să se oprească și să mediteze!" să se gândească!”

Apreciezi minunea de a fi fiul lui Dumnezeu? Uneori cred că ne-am pierdut entuziasmul acela!

Efeseni 2:4, 5 Dar Dumnezeu, care este bogat în milă, din cauza dragostei sale mari cu care ne-a iubit,

5 Chiar pe când eram morți în păcate, ne-a dat viață împreună cu Cristos (prin har sunteți salvați);

Efeseni 3:18-19 Să fiți în stare să înțelegeți cu toți sfinții care este lărgimea și lungimea și adâncimea și înălțimea;

19 Și să cunoașteți dragostea lui Cristos, care întrece cunoașterea, ca să fiți umpluți cu toată plinătatea lui Dumnezeu.

Ioan, ca om bătrân, este încă încântat de dragostea uimitoare a lui Dumnezeu!

Psalmul 36:7-9 Cât de măreață este bunătatea ta iubitoare, Dumnezeule! De aceea copiii oamenilor se încred sub umbra aripilor tale.

8 Ei se vor sătura din plin din grăsimea casei tale; și le dai să bea din râul desfătărilor tale.

9 Căci la tine este fântâna vieții, în lumina ta vom vedea lumină.

Este minunat că un dumnezeu iubitor se coboară în șanțul păcatului cu o inimă plină de iubire și ne atrage la el.

a.    Această iubire este nemeritată. Iubirea lui Dumnezeu este ca un râu care curge din inima lui Dumnezeu și ajunge la noi oriunde ne-am afla!

Ilustrație - cu mulți ani în urmă o fetiță a fost desfigurată într-un incendiu la o casă de copii. Fața ei era teribil de afectată. Și împreună cu alți copii mici a fost adusă la gară unde responsabilul casei în care se ducea, era acolo pentru a aduna copiii și ea a stat un pic mai departe într-un colț în timp ce el îi aduna pe ceilalți copii mici și omul îi îmbrățișa pe toți acei copii mici, iar după un timp ea s-a apropiat puțin mai mult de responsabil. Ea a spus: Vă rog domnule! Nu sunt la fel de drăguță ca celelalte fetițe și știu că fața mea nu arată prea bine, dar vreți să mă îmbrățișați, și să-mi spuneți că vă bucurați că sunt aici!”

Știți ce a făcut? A îmbrățișat-o pe fetița aceea și a pus-o în brațele sale și a îmbrățișat-o pe fetița aceea. Așa este cu dragostea uimitoare a lui Dumnezeu!

Romani 5:8, „Dumnezeu își îndreaptă iubirea spre noi...”

1.    Cristos a murit pentru...

2.    Fiul lui Dumnezeu a devenit fiu al omului,

3.    Pentru ca fiii oamenilor să devină fii ai lui Dumnezeu.

4.    Nu-i așa că e minunat?

Dragostea este nemeritată.

b.    Dragostea este nemăsurată.

Ioan scrie în Evanghelia sa...

Ioan 3:16 Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul său Fiu născut, ca oricine crede în el, să nu piară, ci să aibă viață veșnică.

Este o dragoste ieșită din comun.

c.     Iubirea care este unică - 1 Ioan 3:1 spune: „Ce fel de dragoste...”

1.    Nu doar ce fel de dragoste, ci și ce țară.

2.    Observați cum este folosit cuvântul „fel” în alte locuri.

Vă amintiți în Evanghelia lui Marcu când Isus a potolit furtuna? Vă mai amintiți că după acel incident, ucenicii au spus: „Ce fel de om este, că până și vântul și marea Îl ascultă?”

Din ce țară este un astfel de om? Nu este o țară pământească.

2 Petru 3: Unde Petru vorbește despre a doua venire a lui Isus Cristos și despre desființarea lumii.

2 Petru 3:10-11 Dar ziua Domnului va veni ca un hoț în noapte; în acea zi cerurile vor trece cu zgomot mare, iar elementele se vor topi cu căldură mare; de asemenea pământul și faptele care sunt pe el vor fi arse în întregime.

11 Văzând, așadar, că toate acestea se vor descompune, ce fel de oameni ar trebui să fiți voi în comportare sfântă și evlavie,

El spune: „ce fel de oameni...” același cuvânt. Pentru ce țară slujești tu?

Ioan spune „Iată ce fel de iubire!” din ce țară este o astfel de iubire? Nici o țară pământească nu conține iubirea de o calitate atât de dulce ca aceasta.

1.    Este o iubire care este nepământească. Este o iubire ieșită din comun!

Când Balboa a descoperit Oceanul Pacific, a fost încântat de onoarea descoperirii acestuia. Că i-a mulțumit lui Dumnezeu pentru descoperire!

Nu așa s-a simțit și Ioan?   „Iată ce fel de dragoste...”

O dragoste ieșită din comun.

Când Ioan gândia despre iubirea lui Dumnezeu, tot ce putea face era să se bucure de ea și să o experimenteze.

Te bucuri de ea?

Conștientizezi tu ca si copil al lui Dumnezeu, că ești iubit de Tatăl?

Priviți reversul medaliei: 1 Ioan 3:1- Ioan spune nu doar că suntem iubiți de Tatăl.

2.    Noi suntem iubiți de lume. 1 Ioan 3:1- Salvatorul a venit din cer și lumea nu L-a recunoscut ca fiind Mesia, Salvatorul lumii!

3.    Deci, Ioan spune că, așa cum a fost Isus, așa suntem și noi în această lume!

Te descurajezi? Ești descurajat? Când nu primești onoarea și faima din această lume?

Nu ar trebui să fim niciodată surprinși dacă nu ne aflăm în sala cu cei mai renumiți oameni ai acestei lumi. Lumea nu ne cunoaște.

Cu cât îl cunoști mai mult pe Cristos, cu atât îți va plăcea mai mult.

1.    DEMNITATEA NOASTRĂ REGALĂ. Cine suntem? Suntem copiii lui Dumnezeu. Dumnezeu m-a luat de la groapa de gunoi și m-a făcut copil de rege. Aceasta este demnitatea voastră! Aceasta este onoarea voastră. Observați că Ioan trece din prezent în viitor.

II.)                      DESTINUL NOSTRU FINAL - 1 Ioan 3:2

Există un element de certitudine. Remarcați că Ioan vorbește despre când „va apărea...”, nu dacă va apărea. Isus va veni din nou.

Romani 8:14-17 Fiindcă toți câți sunt conduși de Duhul lui Dumnezeu, aceștia sunt fiii lui Dumnezeu.

15 Fiindcă nu ați primit duhul robiei din nou spre frică; ci ați primit Duhul adopției fiilor, prin care strigăm: Abba, Tată!

16 Duhul însuși aduce mărturie cu duhul nostru că suntem copiii lui Dumnezeu;

17 Și dacă suntem copii, atunci și moștenitori; moștenitori ai lui Dumnezeu și comoștenitori cu Cristos; dacă într-adevăr suferim împreună cu el, ca să și fim glorificați împreună.

Revelația 21:7 Cel ce învinge, va moșteni toate; și eu voi fi Dumnezeul lui și el va fi fiul meu.

·       El se va arăta - Cristos a confirmat acest lucru.

·       El se va arăta - îngerii au declarat-o.

·       El se va arăta - Apostolii au dezvăluit-o.

·       El va apărea - credeți asta?

Ilustrație - băiatul și zmeul, omul nu-l putea vedea. băiețelul nu-l putea vedea, dar îi putea simți zmuncirea!

a.     Versetul 2- observați elementul de claritate. Pavel spune: „Vedem ca printr-un geam întunecat, dar într-o zi Îl vom vedea față în față.” Nu avem imagini ale Domnului Isus. Într-o zi credința se va transforma în vedere!

1.    Îl vom vedea personal

2.    Îl vom vedea direct

3.    Îl vom vedea îndeaproape

4.    Îl vom vedea veșnic, pentru totdeauna! Față în față!

Un element de certitudine aici, un element de claritate.

b.    Elementul de conformitate - Versetul 2, „vom fi ca el...” Nu este slujba Duhului Sfânt să ne conformeze la Chipul lui Isus Cristos. Ce înseamnă să fim ca El"

1.    Înseamnă puritate de caracter. Avem probleme cu păcatul aici jos. Probleme cu carnea, cu lumea, cu diavolul.

2.    Aceasta înseamnă glorificarea trupului.

3.    Înseamnă satisfacția sufletului.

Psalmul 17:15 Cât despre mine, îți voi privi fața în dreptate; mă voi sătura, când mă trezesc, cu chipul tău.

Nu este aceasta tânjirea noastră? Să-l privim pe El?

Nu-ți încântă asta sufletul?

Vei fi ca el?

Deci Ioan ne duce din prezent în viitor.

Acum ne aduce înapoi pe pământ. Așa că ne aduce din nou în prezent.

1 Ioan 3:3 Și fiecare dintre cei care au această speranță în el, se purifică pe sine însuși, precum el este pur.

1.    DEMNITATEA NOASTRĂ REGALĂ

2.    DESTINUL NOSTRU FINAL

III.)                    DATORIA NOASTRĂ PRACTICĂ - versetul 3.

Aici spune: pentru că demnitatea noastră este mare, pentru că destinul nostru este stabilit, el spune că datoria noastră este clară.

Vedeți că speranța revenirii Domnului este un stimulent pentru sfințenie și puritate.

2 Corinteni 7:1 De aceea având aceste promisiuni, preaiubiților, să ne curățim de fiecare întinare a cărnii și a duhului, desăvârșind sfințenia în teama de Dumnezeu.

2 Petru 1:4 Prin care ne sunt dăruite cele mai mari și prețioase promisiuni, ca prin acestea să deveniți părtași naturii dumnezeiești, ați scăpat de putreziciunea care este în lume prin poftă.

2 Petru 3:14 De aceea, preaiubiților, văzând că așteptați astfel de lucruri, străduiți-vă să fiți găsiți de el în pace, nepătați și ireproșabili.

1.    Când va veni Isus, nu vreau să am ranchiună în inimă.

2.    Când va veni Isus, nu vreau să găsesc în portofelul meu zeciuiala datorată lui.

3.    Când va apărea Cristos, nu vreau să găsesc vin în pivniță sau în frigider.

Isus este exemplul pe care trebuie să-l imităm - observați: „...așa cum și el este pur.”

Pur înseamnă puritate. Înseamnă absolut pur. Dumnezeu este absolut pur.

Evrei 7:26 Fiindcă un astfel de mare preot ne era cuvenit nouă, care este sfânt, lipsit de răutate, neîntinat, separat de păcătoși și făcut mai presus de ceruri;

Puritatea înseamnă puritate menținută în fața ispitei. „Isus a fost ispitit în toate privințele ca și noi, dar fără păcat.”

Isus ne iubea atât de mult încât și-a păstrat puritatea în fața ispitei.

Devotamentul nostru față de El ar trebui să ne determine să ne păstrăm puritatea. Îl rănești pe Domnul prin acțiunile tale? Îl faci de rușine?

Ioan spune că acesta este modelul pe care trebuie să-l urmați: El este pur.

Observați mijloacele pe care trebuie să ni le însușim:

Observați ce spune Ioan: „se purifică...” Tu spui că eu credeam că Dumnezeu a făcut purificarea. Da, Dumnezeu face asta în noi. Titus 2:14 „Care s-a dat pe sine însuși pentru noi, ca să ne răscumpere de orice nelegiuire și să ne purifice pentru sine un popor deosebit, zelos pentru fapte bune.”

Ilustrație - este un pic ca săpunul, săpunul te va face pur, te va face curat, dar trebuie să îl folosești. Dumnezeu ne-a dat Cuvântul Său, ne-a dat rugăciunea, părtășia în care ne face viața curată. Ele sunt date de el. Ele trebuie să fie folosite de tine!  Vrei să te păstrezi curat?


Ce Trebuie Să Fac Pentru a Fi Salvat?

           

În Faptele 16:30, această întrebare a fost pusă de un bărbat care credea că viața lui a fost în pericol. Aceasta este cea mai serioasă întrebare a vieții care are nevoie de răspunsul corect. Care este răspunsul corect? Este:

Să fie o persoană bună? NU!

Să fie un membru al unei Bisericii? NU!

Să fie botezat cu apă? NU!

Să fie binecuvântat de un preot? NU!

Primește Cina Domnului? NU!

Să dea săracilor? NU!

Pot să mă salvez prin puterea mea? NU! NU! NU!

NICIUNUL DIN ACESTE RĂSPUNSURI ESTE CORECT!!

            Răspunsul corect se găsește în Faptele 16:31 - Iar ei au spus: Crede în Domnul Isus Cristos și vei fi salvat tu și casa ta.

Vede Nevoia Ta de Salvare!

            Orice persoană care se naște pe acest pământ este un păcătos condamnat la moarte și se află sub mânia lui Dumnezeu.

            Ioan 3:18 - Cine crede în el, nu este condamnat; dar cine nu crede este deja condamnat, pentru că nu a crezut în numele singurului Fiu născut al lui Dumnezeu.

            Noi toți suntem păcătoși și avem nevoie să fim salvat de la mânia lui Dumnezeu! Trebuie să credem că suntem în pericolul iadului și că trebuie să fim salvați. Acest bărbat știa că are probleme și are nevoie imediat de ajutor.

Vede Singurul Salvator!

            Pavel îl arată pe acest om singura calea Salvării: Domnul Isus Cristos! Nimeni și nimic altceva nu te poate salva de condamnarea păcatului.

            1 Timotei 2:3-6 - Fiindcă acest lucru este bun și bine primit înaintea lui Dumnezeu, Salvatorul nostru; Care dorește ca toți oamenii să fie salvați și să vină la cunoașterea adevărului. Fiindcă este un singur Dumnezeu și un singur mijlocitor între Dumnezeu și oameni, omul Cristos Isus, Care s-a dat pe sine însuși răscumpărare pentru toți, ca să fie mărturisit la timpul cuvenit.

            Isus Cristos a murit pentru păcatele tale, el a plătit prețul pentru tine pentru a obține iertarea. Salvarea Lui este un dar gratuit.

            Efeseni 2:8-9 - Fiindcă prin har sunteți salvați, prin credință; și aceasta nu din voi înșivă, ci este darul lui Dumnezeu; Nu prin fapte, ca să nu se fălească nimeni.

            Trebuie să crezi că Isus este singura cale pentru salvare! A crede înseamnă a avea încredere deplină în altcineva decât tine.

Vorbește cu Salvatorul! Acum!

            Acest om nu a așteptat. El nu a avut îndoială despre adevărul. El a crezut adevărul cuvântului lui Dumnezeu și l-a primit pe Domnul Isus Cristos ca Salvatorul lui. Trebuie să-L chemi pe Isus pentru a fi salvat.

            Romani 10:13 - Fiindcă oricine va chema numele Domnului va fi salvat.

            Credința începe în inimă, apoi se exprimă cu gura ta.

            Romani 10:9-10 - Că, dacă vei mărturisi cu gura ta pe Domnul Isus și vei crede în inima ta că Dumnezeu l-a înviat dintre morți, vei fi salvat. Căci cu inima omul crede pentru dreptate; și cu gura mărturisirea este făcută pentru salvare.

            Trebuie să vii la el! Trebuie să chemi numele lui Isus!

            Evrei 7:25 - De aceea și este în stare să îi salveze până la capăt pe cei ce vin la Dumnezeu prin el, văzând că el trăiește întotdeauna pentru a mijloci pentru ei.

DESCHIDE-ȚI OCHII! DESCHIDE-ȚI INIMA!

DESCHIDE-ȚI GURA și ROAGĂ-TE!

            Dragă Tată Ceresc, înțeleg nevoia mea de salvare. Știu că sunt un păcătos și cred că numai Domnul Isus Cristos îmi poate salva sufletul de condamnarea iadului. Cred că Isus Cristos este Fiul lui Dumnezeu care a venit și a murit pentru păcatele mele și a înviat pentru salvarea mea. Eu am încredere doar în Isus Cristos ca Salvatorul meu. Te rog, Isuse, iartă-mă de păcatele mele, salvează-mi sufletul acum! Știu că voi merge în cer când voi muri pentru că Isus este Salvatorul meu! În numele Domnului Isus Cristos mă rog, Amin!

Comments

Popular posts from this blog

Creșterea Spirituală

Sunteți Lumești?

Umblând în lumină.